Skonto deri ne 30 %

Një fundvit plot dhurata në NOVA. Nxitoni të përfitoni skonto nga 15% – 30 % për të gjitha produktet e biznesit.
Arredime për bare, restorante, zyra etj me larmishmëri dizenjosh dhe cilësi 100% e garantuar.
Vizitoni showroomet tona për të përzgjedhur produktet tuaja sipas preferencave në një gamë të gjerë produktesh ose shfletoni KATALOGUN tonë online.
Oferta është e vlefshme deri në 31/12/2016. post-fbb-03