Tashme jemi edhe ne Kosove!

NOVA, kompania lider në tregun shqiptar në fushën e produkteve profesionale për aktivitete si bare, restorante, hotele apo zyra vjen tashme edhe ne Prishtine, Kosove.

Për të bërë realitet projekte arredimi unike, NOVA ofron një gamë të gjerë produktesh për arredimin e bizneseve tuaja. Në showroom-et NOVA gjenden tavolina, karrige, kolltuqe, stola dhe ndriçuesa për ambiente të brendshme dhe të jashtme, të të gjitha llojeve dhe dizenjove per t’u dhënë mundësinë bizneseve të shërbimeve të arrijnë maksimumin e asaj që mund të synohet.