Transport Ekonomik

Nova tashmë ju kursen kohë dhe para!
Ne vijmë më pranë jush  duke mundësuar dërgesa në të gjithë rajonin me kosto transporti shumë të ulët dhe me siguri të garantuar.

Dërgesat vijnë tek ju për 48-72 orë, kjo është në varësi të vendëndodhjes tuaj.
Produktet e porositura do të dorzohen në adresën e dhenë nga klienti, ose në pikën më të afërt të aksesueshme nga mjeti i transportit dhe nuk merr përsipër shkarkimin apo montimin e produkteve.

Për çdo problem me prosinë:
Nova do tju ofrojë pë klientët eksperiencën më të mirë, për këtë arsye  për çdo problem me porosinë, ju lutem kontaktoni shërbimin e klientit 

Telefon: +355 68 40 81 764 

Email: onlinesale@novahome.al 

Kontaktimi i kujdesit të klientit: Kur ju kontaktoni shërbimin e klientit nëpërmjet telefonit apo e-mail,  ju lutem jepni të dhënat e mëposhtme:

1.    Emrin tuaj.

2.    Datën kur keni kryer blerjen (nëse e dispononi).

3.    Përshkrim të shkurtër të problemit që keni.

Nëse na dërgoni e-mail, ne do t’iu kontaktojmë sapo të kemi zgjidhur problemin tuaj.   

Nëse do të telefononi, ju do të flisni direkt me operatorët e kujdesit të klientit.

Paketim i sheshtë

Produktet vijnë të paketuara sipas produktit, pjesët e produktit janë të vendosura në paketimet përkatëse të mbështjella me poilsterol dhe materiale mbrojtëse ndaj goditjeve.
Brënda  çdo paketimi do të gjeni manualin e montimit  të shpjeguar me hapa, dhe pjesët  produktit janë të pajisura me numar në mënyrë që tju lhetësojnë montimin nga ana juaj.
Gjithashtu do të gjeni brenda në paketim bashku me vegla montuese (Vida,Bulona ose Hegzagon ne varesi te produktit).

Pagesë e sigurt

Çmimi i produkteve dhe kostot e dërgimit do të paguhen nga Klienti në momentin e kryerjes së porosisë.

Klienti mund të kryejë pagesën me:
-Paguaj me Lekë në dorë kur merr porosinë
-Pagesë në llogarinë bankare
-Pagesë pranë pikave tona