Largoni dyshimet , preke vetë

Kur bëhet fjalë për arredimin e biznesit tuaj ndonjëhere nuk mjafton vetëm ti shikoni produktet nga ekrani . Dëshironi të shikoni se si ngjyrat e produkteve ju shkojnë me ambjentin ? Dëshironi të provoni rehatinë e tyre përpara se të kryeni një blerje të madhe ? Me një model para syve tuaj ju mund të krijoni një ide të qartë për materialin , rehatinë dhe pamjen e produktit që dëshironi . Ne ju ofrojmë dërgesën në adresën tuaj të një produkti të vetëm duke ju larguar kështu çdo pasiguri në blerjen e një sasie të konsiderueshme.

shutterstock_610593674
Square Box Mock-up 2

Provo një model

A do t’i përshtaten mobiljet ambientit tuaj ?

Përdor shërbimin tonë “Provo një model” dhe sigurohu . Na kontaktoni për çdo paqartësi dhe finalizoni blerjen tuaj në pak kohë.

Telefono Falas : 0800 9995

WhatsApp : +355 68 20 30 952

Email : onlinesale@novacontract.al