Tavoline Werzalit Black 60x60cm

6,980 Leke
In Stock
Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize. Suprinë Werzalit Black 60x60cm. Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.
In Stock In stock

Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

Suprinë Werzalit Black 60x60cm.

Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

Additional information

Dimensions 60 × 60 × 72 cm