Tavoline Kompakt Black 60x60cm

8,980 Leke
In Stock
Bazament HALI me lartësi standarde 72cm. Material gize. Suprinë Kompakt Black 60x60cm. Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.
In Stock In stock

Bazament HALI me lartësi standarde 72cm. Material gize.

Suprinë Kompakt Black 60x60cm.

Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

Additional information

Dimensions 60 × 60 × 72 cm