Stol CAPRI Red 65cm

7,990 Leke
In Stock
E përbërë nga polipropileni i përforcuar me fiberglass, stoli i barit Capri vjen me një përshtatje të përsosur për hapësirën që po krijoni. Përveçëse i preferuar në kafene, restorante dhe...
In Stock In stock
E përbërë nga polipropileni i përforcuar me fiberglass, stoli i barit Capri vjen me një përshtatje të përsosur për hapësirën që po krijoni. Përveçëse i preferuar në kafene, restorante dhe hotele, stoli Capri ju jep një mundësi për të krijuar një atmosferë të ngrohtë edhe në shtëpinë tuaj. Lartësia e stolit është 65cm.