Karrige SOZO Black

5,990 Leke
In Stock
Karrigia më e re SOZO me të cilën mund të krijoni një hapësirë komode në kafenenë, restorantin tuaj ose thjesht diku për të ngrënë! Me trupin e saj të përforcuar...
In Stock In stock
Karrigia më e re SOZO me të cilën mund të krijoni një hapësirë komode në kafenenë, restorantin tuaj ose thjesht diku për të ngrënë! Me trupin e saj të përforcuar me fiberglass, karrigia Sozo ofron qëndrueshmëri dhe avantazhin për të qëndruar në ambjente të jashtme. Me ngjyrat e saj të ndryshme Sozo është projektuar për hapësira të rehatshme dhe komode.