Karrige CAPRI Grey

5,490 Leke
In Stock
E përshtatshme si për vendet moderne ashtu edhe ato klasike me pjesën e pasme karakteristike në formë X. Karrigia Capri është e lehtë por e fortë. Ka një përbërje mjaft...
In Stock In stock
E përshtatshme si për vendet moderne ashtu edhe ato klasike me pjesën e pasme karakteristike në formë X. Karrigia Capri është e lehtë por e fortë. Ka një përbërje mjaft rezistente e përshtatshme per ambjente të bredshme dhe të jashtme.