Tashme jemi edhe ne Kosove!

NOVA, kompania lider në tregun shqiptar në fushën e produkteve profesionale për aktivitete si bare, restorante, hotele apo zyra vjen tashme edhe ne Prishtine, Kosove. Për të bërë realitet projekte arredimi unike, NOVA ofron një gamë të gjerë produktesh për arredimin e bizneseve tuaja. Në showroom-et NOVA gjenden tavolina, karrige,…

Vazhdoni të lexoni Tashme jemi edhe ne Kosove!

Koleksioni i Ri – Premium

Koleksioni i Ri – Premium

Koleksioni i ri Premium i NOVA Design Furniture sapo ka mbërritur! Produkte të një cilësie të lartë, me dizenjo unike dhe të konceptuara për ambiente luksoze. Një gamë e gjërë produktesh për bizneset tuaja duke ndërtuar një linjë tërësisht të personalizuar. Na vizitoni në showroom-et tona për më tepër informacion.

Vazhdoni të lexoni Koleksioni i Ri – Premium

Skonto deri ne 30 %

Një fundvit plot dhurata në NOVA. Nxitoni të përfitoni skonto nga 15% – 30 % për të gjitha produktet e biznesit. Arredime për bare, restorante, zyra etj me larmishmëri dizenjosh dhe cilësi 100% e garantuar. Vizitoni showroomet tona për të përzgjedhur produktet tuaja sipas preferencave në një gamë të gjerë…

Vazhdoni të lexoni Skonto deri ne 30 %