Loading...

KARRIERA

Eja dhe qëndro vetëvetja me ne! Të punosh tek NOVA është njësoj sikur të punosh me miqtë e tu. Kultura jonë është e bazuar në shpirtin e bashkëpunimit, entuziasmit dhe argëtimit. Ne kemi vendndodhje në të gjithë Shqipërinë dhe ofrojmë varietet rolesh, nga shpërndarja tek tregëtimi, nga dizenjimi i ambienteve në suport për interior design . Ne jemi në kerkim të njerëzve të cilët ndajnë qëndrimin dhe vlerat tona pozitive. Në NOVA, ne kërkojmë karaktere të cilët kanë dëshirë të rriten personalisht dhe profesionalisht së bashku me biznesin tonë.ADRESA
NOVA Showroom 1:
Rruga e Kavajës, ish Parku i Autobuzave, Ndërtesa 126, Hyrja 1, Kodi Postar 1000, Tirana, Albania.
+355 68 203 0945

NOVA Showroom 2 + Zyrat Qendrore:
Autostrada Tiranë-Durrës, KM 12
+355 68 808 7272

NOVA Showroom 3:
Bulevardi “Bill Klinton” K-P, H-1, Nr.15, Prishtine, Kosove
049123952

ORARI
NOVA Showroom 1
E Hënë – E Shtunë 09:00 – 20:00.
E Dielë – 09:00 – 15:00

NOVA Showroom 2
E Hënë – E Shtunë 09:00 – 20:00.
E Dielë – 09:00 – 15:00

NOVA Showroom 3
E Hënë – E Premte 09:00 – 20:00.
E Shtune – 09:00 – 17:00
E Dielë – Mbyllur

Na ndiqni ne rrjetet sociale 

Facebook
Linkedin
Instagram