Loading...

KARRIERA NË NOVA

Eja dhe qëndro vetëvetja me ne! Të punosh tek NOVA është njësoj sikur të punosh me miqtë e tu. Kultura jonë është e bazuar në shpirtin e bashkëpunimit, entuziasmit dhe argëtimit. Ne kemi vendndodhje në të gjithë Shqipërinë dhe ofrojmë varietet rolesh, nga shpërndarja tek tregëtimi, nga dizenjimi i ambienteve në suport për interior design . Ne jemi në kerkim të njerëzve të cilët ndajnë qëndrimin dhe vlerat tona pozitive. Në NOVA, ne kërkojmë karaktere të cilët kanë dëshirë të rriten personalisht dhe profesionalisht së bashku me biznesin tonë.


BALLIU Group