Loading...

Kontakt


KONTAKTONI 
Kontaktoni ekipin tonë të shitjes:
+355682030909
marketing@novacontract.al

ORARI
NOVA Showroom 1
E hënë – E shtunë 09:00 – 20:00.
E dielë – mbyllur
NOVA Showroom 2
E hënë – E shtunë 09:00 – 20:00.
E dielë – mbyllur
NOVA Showroom 3
E hënë – E shtunë 09:00 – 13:00 dhe 16:00 – 20:00.
E dielë – mbyllur
NOVA Showroom 4
E hënë – E shtunë 09:00 – 20:00.
E dielë – mbyllur

ADRESA
NOVA Showroom 1:
Rruga e Kavajës, ish Parku i Autobuzave, Ndërtesa 126, Hyrja 1, Kodi Postar 1000, Tirana, Albania.

NOVA Showroom 2 + Zyra Qendrore:
Autostrada Tiranë-Durrës, përballë City Park, Tirana, Albania

NOVA Showroom 3:
Rruga “Ismail Qemali”, nr 11, Durrës, Albania

NOVA Showroom 4:
Bulevardi “Bill Klinton” K-P, H-1, Nr.15, Prishtine, Kosove


BALLIU Group