Zgjidhje totale mbi arredimin!

11 Vite kompania lider në tregun shqiptar për arredimin e bareve, hoteleve dhe restoranteve, duke plotësuar nevojat e tyre me profesionalizëm.

Untitled-1

+30.000

Produkte në stok

Untitled-2

+50

Kategori Produktesh

ghfh

+20.000

Klientë

Oferta

Zbuloni ofertat në koleksionet e pranverës dhe përfitoni 10 % ulje ekstra për çdo porosi online.

PRODUKTET NË OFERTË

Me çmime fantastike

Koleksioni pranverë - verë

Trendet dhe ngjyrat

brown-free-ship-icon

Transport ekonomik

Në të gjithë rajonin duke filluar nga 1€

brown-box-icon

Paketim i sheshtë

Duke lehtësuar procesin e transportit

brown-large-shell-icon

Pagesë e sigurt

I gjithë informacioni juaj i pagesës është i sigurt

Coffee Shop Inspire

Mon Cheri Coffee Shop është rrjeti i parë dhe më i madh i kafeterisë në Shqipëri. Jo vetëm shërbimi i […]

Referenca

Me mbi 11 vite në treg, NOVA mbizotëron 80% të arredimit të bareve, hoteleve, restoranteve dhe bizneseve të ndryshme. E [...]

Logistic

NOVA u shërben dhjetra klientëve çdo ditë me përkushtim me showroom-et e saj në Tiranë dhe Prishtinë, me mbi 5200 [...]